Monday, 20 May 2013

Video: Kemalangan Maut di Bukit Antarabangsa

Sepasang suami-isteri dan dua saudara mereka maut dalam kemalangan membabitkan empat kenderaan di Lebuhraya Lingkaran Tengah 2 (MRR2) berhampiran Bukit Antarabangsa, di Kuala Lumpur semalam.

Mereka yang maut ialah Hasbullah Abdul Ghani, 26, dan isteri Nurul Intan Syahida, 22, serta dua sepupu isteri pemandu kereta itu, Tengku Ahmad Faiz Tengku Muhamad, 28, dan Asma Ismail, 22.

"Kemalangan itu melibatkan tiga kereta dan sebuah motosikal dan kesemua mangsa mati di tempat kejadian," kata jurucakap polis trafik.

Beliau berkata dalam kemalangan pada pukul 5.30 petang itu, kereta Perodua Viva yang dipandu Hasbullah dilanggar sebuah kereta Proton Satria yang terbabas sebelum sekali lagi dilanggar sebuah kereta lain.

Kereta Proton Satria yang turun dari susur keluar Bukit Antarabangsa dipercayai mengalami kegagalan brek menyebabkan kereta yang melalui laluan MRR2 menuju ke Ampang itu terlanggar pembahagi jalan dan terbabas ke laluan MRR2 arah Hulu Klang dan melanggar kereta Perodua Viva.

Seterusnya, Perodua Viva itu dilanggar pula oleh sebuah kereta lain yang datang dari arah belakang, katanya.

Seorang penunggang motosikal yang turut terlibat dalam kemalangan itu, cedera dan dirawat di Hospital Ampang.

- Bernama

1 Komen:

IBU TIJA said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA