Monday, 13 June 2011

Inilah Empat Pemimpin Termasuk UMNO Jahil Islam


Empat pemimpin yang jahil tentang agama dan cemburu dengan Negara Berkebajikan yang dilakukan PAS telas melontarkan idea bodoh mereka kepada UTUSHIT. Mereka ialah Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Dr. Mohd. Puad Zarkashi, Datuk Seri Mohd. Ali Rustam, Presiden Pertubuhan Pemikir Profesional Melayu Malaysia, Datuk Dr. Kamarudin Kachar dan Presiden Persatuan Sosial Harmoni Malaysia, Nordin Ahmad.

KEbodohan dan kejahilan mereka membuktikan mereka telah terhimpit dengan tagline baru PAS semasa Muktamar PAS yang lalu berkaitan Negara Berkebajikan. Kedua-dua pemimpin UMNO seperti Mohd. Puad Zarkashi dan Datuk Seri Mohd. Ali Rustam adalah individu yang menjual maruah rakyat.

Kita ambil contoh Ali Rustam, beliau merupakan Ketua Menteri Melaka tetapi tindakan kejamnya cuba merampas tanah milik rakyat di Jasin dan Bukit Katil membuktikan beliau seorang yang 'berkebajikan; di Melaka. Hari ini Mahkamah di Melaka akan bersidang berkaitan isu tanah rakyat di Jasin.

Di bawah ini ialah kenyataan mereka yang fasik dan jahil tentang negara berkebajikan. Jika mereka berani mencabar PAS gugur perkataan Islam, adakah mereka berani tukar UMNO kepada PERKEMBAR? KITA CABAR DIA BALIK GUGUR PERKATAAN MELAYU ATAU TUKAR NAMA KPD "UNITED 1MALAYSIA NATIONAL ORGANISATION. Ada berani?

Saya mencabar Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menggugurkan sahaja perkataan Islam daripada Pas atau tukar saja nama parti itu kepada Parti Kebajikan se-Malaysia. -  Dr. Mohd. Puad Zarkashi.
Saya meminta Pendaftar Pertubuhan (ROS) membatalkan penggunaan nama Islam pada Pas serta menghalang parti lain daripada menggunakan nama agama dalam parti mereka. - Datuk Seri Mohd. Ali Rustam.
Pas tidak perlu dicabar untuk menukar nama itu sebaliknya melakukannya atas kesedaran sendiri kerana tindak tanduk mereka yang tidak seiring dengan nama Islam pada parti itu. Sepatutnya mereka tukar kepada nama Parti Amal Jariah sahaja selaras dengan langkah Pas mengubah perjuangan negara Islam kepada negara kebajikan. -  Presiden Pertubuhan Pemikir Profesional Melayu Malaysia, Datuk Dr. Kamarudin Kachar.
Keputusan pemilihan pada Muktamar Pas baru-baru ini menguatkan lagi gesaan supaya nama Islam pada parti itu digugurkan. Sekarang ini sudah tidak ada ulama lagi yang memegang jawatan pada peringkat tertinggi, jadi di mana Islamnya? Kemenangan Mohammad Sabu pula merupakan kemenangan DAP, jadi gugurkan sahaja perkataan Islam itu supaya orang ramai tidak keliru dengan perjuangan sebenar Pas yang semakin menyimpang. - Presiden Persatuan Sosial Harmoni Malaysia, Nordin Ahmad.

Cuba minta ulama dunia beri takrif Islam, sepanjang pengajian antara makna Islam ialah kesejahteraan yang terangkum juga makna kebajikan! Paling penting dan confirm, makna Melayu tak sama dengan makna Malaysia, PAS untuk Malaysia,Umno untuk Melayu sahaja.

UMNO bukan untuk Melayu sahaja, KIMMA pun boleh jadi Melayu. Paling pelik dalam UMNO, ia boleh menukar status bangsa dari Siam kepada Melayu, India kepada Melayu seperti Ketua Cawangan Bukit Beruang yang asalnya India terus jadi Melayu bila masuk UMNO.

P/s: Paling penting engkau empat ekor bukan ahli PAS. Jadi, jangan dilayan syaitan-syaitan ini. Mereka tidak ada agama. Nama sahaj Islam tapi fasik. Biarkan mereka melalak seperti anjing. Mereka sudah tersepit dengan isu kebajikan kerana mereka telah meberikan rakyat kebahanaan.

0 Komen: