Wednesday, 25 May 2011

Ahli Parlimen UMNO Sabah Terlibat Seks


Seorang wanita yang mengakui mengandung anak hasil hubungan sulitnya setelah diperdaya seorang Ahli Parlimen daripada UMNO. Wanita berkenaan menghubungi Sabahkini.net dan menunjukkan hasil DNA anaknya yang sama dengan profail DNA Lelaki 'S' iaitu seorang Ahli Parlimen UMNO daripada Sabah. 

Sumber sedang mendapatkan pengesahan pihak yang mengeluarkan keputusan DNA tersebut dan Jabatan Pendaftaran Negara Sabah berhubung status anak wanita berkenaan yang dibinkan kepada seorang lelaki lain. Dimaklumkan keluarga wanita terbabit telah membuat laporan polis tetapi kes berkenaan ditutup begitu sahaja kerana pengaruh Ahli Parlimen berkenaan.

6 Komen:

basic_2009 said...

Bukti Adun PAS Perupok Menodai Isteri Orang


Bukanlah Niat nak mengaibkan Adun Perupok dan Pasangannya dalam siri pendedahan ini, namun menjadi Kewajipan buat Kami Team Nadi Rakyat dalam mendedahkan kepada umum bahawasanya PAS bukanlah benar benar menyelami Islam dan mereka ini juga bukanlah parti yang berlandaskan Islam.

Pemimpin mereka penuh dengan Aktiviti aktiviti maksiat yang merangkumi bermacam macam hal baik dari meraba, Kaki Blue Filem, Khalwat, Zina dan paling keji bila MENUTOH ISTERI ORANG.

Gambar di atas terpaksa di SENSORED kan memandangkan Puting yang ada amatlah tidak baik buat kesihatan para pembaca, jadi usahlah membayangkan Puting dalam gambar di atas itu kerana ianya sudah menjadi milik Adun PAS Perupok.

Gambar di atas merupakan gambar Tubuh Badan seorang Wanita yang telah di hantar melalui talifon bimbitnya kepada Talifon Bimbit Adun PAS Perupok berserta dengan Mesej yang menghairahkan dan membuatkan sesiapa yang membaca pastinya terangsang.


Ini lah di namakan PHONE SEKS yang selalu kita lihat waktu ini, emmm tak sangka lah pulak yang Pemimpin PAS pun gemar dengan Aktiviti sebegini.

Untuk makluman anda Wanita yang di paparkan Berbogel di atas adalah SKANDAL Adun Perupok yang mana wanita ini pada waktu kejadian adalah Isteri kepada orang lain dan akibat dari Terkantoinya hubungan Intim antara Isterinya dan Adun Perupok maka si Suami telah Menceraikan Isterinya.

Bagaimana kami Nadi rakyat boleh mengetahui bahawa Gambar di atas adalah milik Wanita yang mempunyai Skandal dengan Adun PAS Perupok? Ops...Jangan kata kami Fitnah kerana Talifon Bimbit Wanita itu berada di dalam tangan kami dan di situ jelas nama dan no talifon Adun Perupok tertera dan No talifon Adun Perupok juga telah di sahkan sendiri oleh beberapa orang Ketua PAS dalam parlimen Bachok.

Untuk makluman semua di tangan kami Bukan sahaja Gambar Bogel Wanita ini yang kami ada bagi membuktikan akan Maksiat yang berlaku malah gambar Adun PAS Perupok juga ada di dalam tangan kami. Gambar apa? Jeng jeng jeng....

Apabila si Wanita menghantar MMS Gambar Bogel nya berserta ayat ayat Lucah yang merangsang nafsu maka di balas pula oleh Adun PAS Perupok dengan menghantar MMS Gambar Kemaluannya berserta Ayat ayat Lucah. Hebat adengan MMS ni, boleh jadi Blue Filem gamaknya.

Dan seperti biasa Gomo dan juga Team Nadi Rakyat serta para Blogger akan mendedahkan Satu persatu Gambar Gambar Adengan TERLAMPAU yang ada di dalam Talifon Bimbit Wanita ini berserta SMS Lucah dari Wanita dan juga Adun PAS Perupok.

So nantikan Siri Terbaru Adun PAS Perupok Kaki PHONE SEKS!!!


Psssttt...hebat PAS..benarlah bagai di kata PAS FOR ALL
http://www.papagomo.com/2011/02/phone-seks-18-sx-bukti-adun-pas-perupok.html

http://www.papagomo.com/2011/02/phone-seks-18-sx-bukti-adun-pas-perupok.html

http://www.papagomo.com/2011/02/phone-seks-18-sx-bukti-adun-pas-perupok.html

basic_2009 said...

celako kau NikAjis !
celako kau NikAjis !
celako kau NikAjis !


hoi NikAjis!
tua kutuk tak sedar diri ...


ape pasal sekarang ni kau DIAM ???

keluarkan FATWA kau pasal video seks Anwar Aljuburi ni !

tak lama lagi kau tu pun nak MAMPUS !!!Israel for all!!!
PAS for all!!!
DAP + PKR + PAS = celako + sial + jahanammmmm !!!!!!!

basic_2009 said...

perbualan di kamar tidur suatu malam

jeng ... jejeng ....Kak Wan: Abang, sebenarnya Jah dah tengok pun video seks part 2 tu ...


Anwar Omega: Sumpah Jah, Abang tak buat pun ....


Kak Wan: tapi Jah pelik - kenapa bila dengan amoi pelacur cun tu Abang punya 9 inci ...
tapi dengan Jah ... 2 inci pun susah !

celako kau .... !!!


Anwar Omega: OK lah Jah, memang Abang buat pun ....
TAPI ! mana Jah belajar cakap mencarut CELAKO depan Abang?


Kak Wan: ... dengan NikAjis tu lah !


Anwar Omega: OK lah Jah ...
sebenarnya Abang pun nak jumpa NikAjis ni ...
nak mintak ampun ...

sebab NikAjis itu kan boleh ampunkan semua dosa2
dah lah tu ... NikAjis akan beri syurga pulak ! [syorga PAS lah bro ...]PAS + PKR + DAP = celakoooooo !!!

basic_2009 said...

shutup you all PAS celako ...

ape, kau ingat kentut NikAjis tu wangi sangat ke??

ape, kau ingat NikAjis tu confirm masuk syurga ke??

porahhhhhhh ....
pirahluuuuuuu ....


celako kau NikAjis !
sial kau NikAjis !
jahanam kau NikAjis !


NikAjis bukan ulamak tapi bekas guru tadika ...
dapat mengajar sebab bapak dia kesian dia menganggur, takde kerja ...sekarang, banyak sarang pelacuran kat Kota Bharu + perjudian + kes anak menantu + ...

ape tua kutuk NikAjis ni buat ?????

PAS + PKR + DAP = bodoh + bangang + celako + jahanammmmmmm !!!!!!

basic_2009 said...

ADUN PAS buat maksiat zina !!!


DAH RELAK SIKIT NI..APA CERITA RATU PERUPOK, ABE GOMO?STRESS PRK DAH NAK HILANG NI...BILA ABE GOMO NAK SAMBUNG CERITA PERUPOK NIH?


BUKAN APA...BOLEH GAK KASI HILANG TENSION...WALAUPUN YANG TERLIBAT TU PULAK YANG MENJADI-JADI TENSIONNYA...HEHEHE...
http://ujangranggi.blogspot.com/2011/03/dah-relak-sikit-niapa-cerita-ratu.html

http://ujangranggi.blogspot.com/2011/03/dah-relak-sikit-niapa-cerita-ratu.html


http://ujangranggi.blogspot.com/2011/03/dah-relak-sikit-niapa-cerita-ratu.html

basic_2009 said...

ADUN Zina PAS:

Adun Zina PAS Selising SAMAN Team Nadi Rakyat Dan Ustaz Saidi


Hari ini Gomo nak cerita Bab Seks je, seks luar batasan yang melibatkan pemimpin PAS yang kononya lebih Islam dari UMNO. Bukan Gomo nak aibkan sesiapa namun dalam Politik inilah risiko yang perlu di tempuhi tak kira sama ada dari pihak Pembangkang mahupun BN sendiri.

Video di atas ini dah berbulan lamanya di sebarkan sampaikan di pelusok kampung pun rakyat tahu akan kewujudan Video ini. Video panas yang menceritakan bagaimana Adun PAS Selising Berkhalwat dalam Koch Kereta Api dan kemudiannya di Maafkan oleh Nik Ajis MB Kelantan.

Kalau kita masih ingat Adun PAS Saiful Bahri mengeluarkan kenyataan untuk mengambil tindakan Undang Undang susulan dari pendedahan team Nadi rakyat mengenai Video ini. Tapi sehingga kini? Jangan kata lah tindakan undang undang terhadap kami Nadi Rakyat malah kepada Ustaz Saidi yang menyebut namanya dan Nik Ajis dengan jelas dalam Video itu pun tidak di ambil tindakan undang undang. Bila nak SAMAN KAMI???

Jika anda benar di Fitnah dan hal Khalwat di Koch Keretaapi tidak benar dan satu rekaan maka silalah membersihkan nama anda dengan mengambil tindakan Undang Undang ke atas Kami team Nadi rakyat dan Ustaz Sadi. Anwar Ibrahim menyaman RM100 Juta ke atas Tun Dr Mahathir bila Tun M kata Anwar pengamal Homoseksual. Takkan lah kami yang dah Balun Saiful bahri sampai lunyai ni masih lagi Takut untuk di ambil tindakan?

Rakyat perlu jelas bahawasanya Adun PAS Selising Saiful bahri Benar Benar telah di tangkap Khalwat dalam Koch Kereta Api bersama pasangannya Wanita Isteri seorang Guru yang di kenali dengan nama Mek Pah.

Ustaz Saidi bersumpah menjungjung Al Quran, Adun PAS Selising Saiful bahri Berani?


Psssttt....bila nak ambil tindakan undang undang ni???

http://www.papagomo.com/2011/03/top-news-adun-zina-pas-selising-saman.html

http://www.papagomo.com/2011/03/top-news-adun-zina-pas-selising-saman.html


http://www.papagomo.com/2011/03/top-news-adun-zina-pas-selising-saman.html