Streaming TV [Live]


Komuniti

Nuffnang

Saturday, 22 January 2011

UMNO/BN Upah Mat Rempit Ganggu Solat Hajat


UMNO/BN sekali lagi menampakkan kejahilannya dalam politik dan kali ini di N.05 Tenang menjadi sasaran mengganggu solat hajat yang cuba dilakukan oleh PAS/PR. Kejadian itu berlaku jam 6.45 pagi tadi selepas penyokong Pakatan Rakyat dan calon menuniakan solat subuh.

Deruman enjin motor telah mengganggu serta membuktikan bahawa punca wujudnya mat rempit ini adalah didikan UMNO/BN yang jahil dalam mendidik anak-anak mudasebaliknya menjadikan anak muda ini sebagai balaci mereka dalam meraih sokongan.

Setiap mat rempit itu diberikan duit minyak untuk menggaggu solat hajat sambil mereka membawa bendera UMNO/BN. Mereka seolah-olah tidak takut dengan pihak berkuasa dan pihak berkuasa pula macam tunggul kayu dalam menjalankan amanah untuk mententeramkan keadaan.

1 comments:

UNTUK KITA RENUNGKAN said...

Sebab itu aku tak pernah simpati bila Mat Rempit ni disaman atau ditangkap Polis. Kena tolak motor sajauh 3 km pun aku tak kisah.

Sebab, mereka hanya diberi wang dan kebebasan apabila musim seperti ini.Di waktu inilah mereka diperlukan dan dianggap medium kempen.

Namun selepas dari ini, Polis kembali berperanan dan pastinya mereka kembali dihambat.