Friday, 9 October 2009

UMNO Upah RM30 Untuk Provokasi


UMNO/BN laknatullah sanggup mengupah budak-budak hingusan untuk melakukan provokasi berdekatan dengan Markaz Dewan Ulama’ malam tadi semata-mata untuk mencapai hajatnya kerana mereka semakin bingung selepas rakyat di kampung Bagan Pinang itu sendiri menolak UMNO/BN laknatullah.

Apakah yang akan dilakukan oleh mereka selepas ini setelah gagal menghalau pemuda PAS keluar dari kampung tersebut malam tadi tetapi yang keluar dari kampung tersebut adalah UMNO/BN itu sendiri? Mereka mungkin kecewa kerana pihak polis tidak berpihak kepada mereka dan juga tidak berpihak kepada PAS. Tetapi lebih menyakitkan hati mereka apabila ceramah PAS dapat diteruskan sehingga ke akhirnya tanpa sebarang gangguan.

Gangguan kecil sememangnya tidak lari dari UMNO/BN yang cuba mengganggu ceramah PAS dengan buat bunyi bising motosikal. Itulah UMNO/BN laknatullah. Mereka sanggup buat apa sahaja asalkan haja mereka tercapai. Tetapi kehadiran pemuda PAS di tempat Markaz Dewan Ulama’ membuatkan mereka sedikit terganggu mental dangan menjerit seperti orang terkena santau. Yang menjerit itu bukan budak hingusan namun rang tua yang hanya tunggu masa untuk ditalkinkan.

Murahnya harga anak melayu UMNO/BN laknatullah. Dibayar RM30 sekepala untuk melakukan provokasi. Harga anak UMNO/BN yang melakukan provokasi malam tadi lebih murah daripada harga seekor kambing dan embu yang masing-masing bernilai RM300 dan RM2000 seekor. Maruah UMNO lebih teruk dari harga seekor binatang. Beza orang UMNO/BN laknatullah dengan binatang adalah akal tetapi sifatnya adalah sama.

Akan menyusul dari semasa ke semasa

8:50 a.m

0 Komen: