Pengikut Blog

Peringatan Dari Langit

ADUN Melaka: Solat Tahajjud Sebelum Masuk Kelab Malam

Friday, 30 March 2012

Baru kita tahu bahawa ADUN UMNO yang ditangkap dalam kelab malam itu rupanya solat  tahajjud dahulu sebelum masuk kelab malam. Ini bukan rekaan tetapi jawapan yang keluar dari mulut ADUN tersebut ketika ditanya mengapa beliau boleh berada di dalam kelab malam tersebut.

Ditangkap jam 2.40 pagi dan berkemungkinan beliau solat  tahajjud awal sedikit kerana ada tugasan dalam kelab malam. Oleh itu beliau tunaikan solat  tahajjud sebelum masuk kelab malam. Tahajjud apakah yang ditunaikan dalam kelab hancing najis itu?

Adakah UMNO ajar pemimpinnya supaya solat tahajjud sebelum masuk kelab malam? Kita pun tahu yang masuk kelab malam itu adalah Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam Melaka. Ali rustam pun ada cabar kepada media supaya mendedahkan gambar namun media tidak berani.

Sebenarnya media telah diugut dan diberi amaran supaya tidak mendedahkan gambar ADUN tersebut maka gambar yang didedahkan sebelum ini juga bukan gambar ADUN sebaliknya gambar anggota polis untuk mengelirukan orang ramai.

Tetapi yang sebenarnya memang Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam Melaka itu berada dalam kelab tersebut ketika serbuan dan pihak polis juga mengetahui bahawa di dalam kelab itu ada ADUN UMNO. Bagaimana mereka merancang semua ini? Kena tunggu siri-siri yang menarik ini dari semasa ke semasa.

0 comments:

Sahabat Singgahan

Nuffnang

Malaysiakini

KeadilanDaily

UMNO Online

Utusan Online

Kosmo Online

 
 
 

Top 10 Blog Sahabat