Pengikut Blog

Peringatan Dari Langit

Pelancong dan Pelacur Apa Bezanya? - Ibrahim Ali

Tuesday, 25 October 2011


SAYA nak tanya, antara pelancong dan pelacur apa bezanya?” soal Ahli Parlimen Pasir Mas, Datuk Ibrahim Ali pada sesi soal jawab di Dewan Rakyat, semalam.

Tujuannya bagi mendapat penjelasan mengenai kemasukan pelancong China ke Malaysia yang dilapor menunjukkan peningkatan, namun pada masa sama menyumbang kepada masalah sosial negara.

Dalam soalan tambahannya, beliau bertanya sama ada Kementerian Pelancongan membuat kajian terperinci mengenai pelancong China ke sini.

“Ada pelancong yang bila tamat visa melancong dan belajar mereka, tidak kembali ke negara asal sebaliknya menjadi pelacur,” katanya.

P/s: Hang tanya sebab hang jahil atau hang sindir kerajaan?

1 comments:

zonejb said...

selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

http://bloglistmalaysia.blogspot.com

sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan.

kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai

terima kasih

Sahabat Singgahan

Nuffnang

Malaysiakini

KeadilanDaily

UMNO Online

Utusan Online

Kosmo Online

 
 
 

Top 10 Blog Sahabat